If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля да отида в някой сервиз за климатици наливали някаква течност чрез която се разбирало от къде какво се губи,някой от вас има ли опит с тези неща да ми обясни малко по-подробно , ей тъй като на жена
това важи само за климатичните системи
на антифриза няма да ти помогне
Ами то аз до колкото съм чувала е нормално в ауспуха винаги да има капчици масълце които да го омазняват,как да разбера до каква степен е нормално това омазняване ...
п.п.Какво ще рече смяна на ганитура на глава,отваря се двигателят ли
Никак не е нормално да има капчици масалце в ауспуха,ама никак!Ако има масло в ауспуха най вероятно турбината е заминала, но по някой път се разбира трудно защото от изгорелите газове чернилката и конденза като се смесят се получава нещо подобно но не би трябвало да е гъсто и мазно.А ако има антифриз седи точно като масло като се смеси с чернилката!В моя ауспух примерно като бръкна има конденз но не е мазен а пък и немога да си изцапам дори пръста вътре,но моята е бензинова там е друго!
Здравей,
Аз имах подобен проблем - нищо видимо не течеше от никъде, а антифриза се губеше. Оказаха се микропукнатини в радиатора, който вече си беше старичък и износен - ефкта е като да роси от много места. Смених го с нов от ал ауто и оттогава не се губи нищо. Дано съм ти бил полезен.
колежке откри ли от къде ти се губи антифриза
като дойдеш към Добрич ще ми покажеш къде се бърка в краката на шофьора,там дето е барал Ферариста , да видя на мойта как е
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
колежке откри ли от къде ти се губи антифриза
като дойдеш към Добрич ще ми покажеш къде се бърка в краката на шофьора,там дето е барал Ферариста , да видя на мойта как е
цццц
sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
След като езагряла колата остави я да работи напразен ход,опипай с ръка всички връзки до които имаш достъп и виж дали от някъде не мокри.При мене беше спукано разширителното казанче и много трудно го открих.При 5-6 часа каране губеше по 100-150 грама и за няколко дни изчезваше от разширителното казанче.Много загадъчно докато не го свалих и го огледах внимателно.Оказа се пукнатина отзадната страна на разширителното казанче.
това че идва лято не означава че трябва да караме с вода,е който иска нека си кара но,антифриза има и смазочни качества,имаше и нещо за галванизиране на металите,но по-учените да си кажат мнението,че мое да издрънкам някоя глупост
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
това че идва лято не означава че трябва да караме с вода,е който иска нека си кара но,антифриза има и смазочни качества,имаше и нещо за галванизиране на металите,но по-учените да си кажат мнението,че мое да издрънкам някоя глупост
Comment